Spoed?

Bel ons direct: +31 6 22105677

Beglazing

Ben je op zoek naar een glaszetter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 2007 zetten wij glas bij woningcorporaties en particulieren. Dit doen wij met veel passie en plezier.

Dubbelglas

Zijn de ramen aan vervanging toe? Dan is het aan te raden om dubbelglas te plaatsen. Dit zorgt namelijk voor een betere isolatie. Bij aanschaf van dubbelglas is het belangrijk om een goed kostenplaatje te hebben van wat het kost en wat het je oplevert. Neem daarvoor even contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Dubbelglas zorgt ervoor dat u minder last heeft van geluidsoverlast en dat uw huis beter geventileerd is.

Dubbelglas is in de volgende variaties verkrijgbaar:

  • Standaard dubbel glas
  • HR glas
  • HR+ glas
  • HR++ glas
  • HR+++ glas

Heeft u veel geluidsoverlast dan raden we aan om de spouw tussen het glas zo breed mogelijk te nemen. Hoe breder de spouw hoe beter de geluidsisolatie. Het is ook belangrijk om de glasbladen dikker te maken. Hoe meer massa, hoe beter geluid met een lage frequentie wordt geweerd. Denk daarbij aan bijvoorbeeld zware industrie en vliegtuiglawaai. Ook het toepassen van gelaagd glas, eventueel met een ako

Gelaagd dubbelglas

Gelaagd glas is weer wat anders dan dubbel glas. Bij dubbelglas zit er tussen de glasplaten lucht of edelgas terwijl belaagd glas uit 2 of meer op elkaar geplaatste glasplaten zijn met daartussen kunststof folie. Hierdoor is gelaagd glas moeilijk kapot te krijgen. Gelaagd glas word dus ook wel veiligheidsglas genoemd.

Gelaagd glas kan je op meerdere manieren gebruiken. Maar het word voornamelijk gebruikt voor de onderstaande punten:

  • De kans op verwondingen verkleinen wanneer het breekt
  • Inbraakwerend/vertragend
  • Hoge isolatiewaarde

Glas in lood

Het maken van een glas en lood raam is een vrij secuur werk. Dit komt omdat het een echte ambacht is wat niet veel meer word gedaan. Daarom liggen de prijzen ook net wat anders dan het reguliere glas. Dit antieke glas brengt een unieke sfeer mee in je huis maar is slecht geïsoleerd. Deze glasplaten bestaan namelijk uit één glasplaat. Dit is eenvoudig op te lossen door er een extra glasplaat aan de binnen of buitenkant te plaatsen. Zo creëer je een soort ‘’dubbelglas’’. Let wel op dat dit de beleving niet perse ten goede komt. Omdat je vóór het glas en lood een nieuwe glasplaat plaatst.

Video

Foto’s

Offerte aanvragen