Spoed?

Bel ons direct: +31 6 22105677

Schilderwerken

Sinds 2007 schilderen wij voor wooncorporaties en particulieren. Dit doen wij vol passie! Zo bieden we binnenschilderwerk en buitenschilderwerk aan voor zowel de zakelijke markt als de particulier. Wij werken voornamelijk met Sigma Coatings en Boonstoppelverf om de kwaliteit van het schilderwerk te kunnen garanderen.

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van het binnen schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw pand of woning. Bij ons is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen en vloeren werken wij netjes af. Wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product. Onze  schilders plakken af, plamuren, schuren, grondverven, verfspuiten, lakken of schilderen. Wij werken uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme producten, geheel volgens de Arbowet.

Buitenschilderwerk

Het schilderwerk buiten behoort heel precies te worden uitgevoerd. Een laagje verf ergens overheen smeren kunnen we allemaal. Het gaat juist om de voorbereiding en details. Het houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit, worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar nodig wordt kit weggesneden en vervangen. Ook worden slechte houtverbindingen open gefreesd en weer gevuld met een speciale plamuur. Hetzelfde geldt voor haarscheuren, kortom alle gaten en kieren, hoe klein ook, waar vocht door naar binnen kan. Pas als alles is hersteld is het tijd voor de afwerking met een mooie en duurzame hoogglansverf

Foto’s

Video

Offerte aanvragen